انس طلا
3,643 دلار
%0.22+ (8 دلار)
1404/06/18 22:01
طلای 18 عیار
8,850,200 تومان
%0.50+ (43,600 تومان)
1404/06/18 19:59
طلای 24 عیار
11,800,200 تومان
%0.50+ (58,200 تومان)
1404/06/18 19:59
طلای آب‌شده نقدی
38,331,000 تومان
%0.47+ (179,000 تومان)
1404/06/18 19:59
سکه یک گرمی
15,500,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/06/18 17:17
ربع سکه
28,600,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/06/18 17:14
نیم سکه
49,000,000 تومان
%0.20+ (100,000 تومان)
1404/06/18 17:59
سکه امامی
93,990,000 تومان
%0.76+ (710,000 تومان)
1404/06/18 19:59
سکه بهار آزادی
88,020,000 تومان
%0.34+ (300,000 تومان)
1404/06/18 19:59

18 شهریور , 1404

انس طلا
3,643 دلار
%0.22+ (8 دلار)
1404/06/18 22:01
طلای 18 عیار
8,850,200 تومان
%0.50+ (43,600 تومان)
1404/06/18 19:59
طلای 24 عیار
11,800,200 تومان
%0.50+ (58,200 تومان)
1404/06/18 19:59
طلای آب‌شده نقدی
38,331,000 تومان
%0.47+ (179,000 تومان)
1404/06/18 19:59
سکه یک گرمی
15,500,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/06/18 17:17
ربع سکه
28,600,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/06/18 17:14
نیم سکه
49,000,000 تومان
%0.20+ (100,000 تومان)
1404/06/18 17:59
سکه امامی
93,990,000 تومان
%0.76+ (710,000 تومان)
1404/06/18 19:59
سکه بهار آزادی
88,020,000 تومان
%0.34+ (300,000 تومان)
1404/06/18 19:59
کد خبر : 18423
اقتصاد ایران سه شنبه 8 اسفند 1402 - 17:44 زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

دستور پخت کیک شیر ترکی + فیلم


به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دلگرم، برای تهیه این دستور سس کارامل به مواد زیر نیاز دارید ۱/۲ پیمانه شکر ۳ قاشق غذاخوری کره در دمای اتاق ۱/۴ فنجان خامه تازه در دمای اتاق. ۴ تخم مرغ ۱/۲ پیمانه شکر ۱۰۰ گرم ۱ ق غ اسانس وانیل ۱ ق غ نمک ۱ پیمانه آرد ۱۲۵ گرم خامه فرم گرفته ۱/۲ پیمانه

برای شربت شیر ۱ + ۱/۲ فنجان شیر ۱/۲ فنجان شیر تغلیظ شده ۱/۴ فنجان خامه فرم گرفته. بهترین سرو این کیک سرد شده است.مراحل را مانند کلیپ ببینید و انجام دهید.



منبع

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *