انس طلا
3,342 دلار
%0.17+ (5 دلار)
1404/04/17 02:09
طلای 18 عیار
7,138,800 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/04/17 00:00
طلای 24 عیار
9,518,300 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/04/17 00:00
طلای آب‌شده نقدی
30,927,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/04/17 00:00
سکه یک گرمی
14,500,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/04/17 00:00
ربع سکه
25,300,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/04/17 00:00
نیم سکه
43,700,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/04/17 00:00
سکه امامی
79,505,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/04/17 00:00
سکه بهار آزادی
72,180,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/04/17 00:00

17 تیر , 1404

انس طلا
3,342 دلار
%0.17+ (5 دلار)
1404/04/17 02:09
طلای 18 عیار
7,138,800 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/04/17 00:00
طلای 24 عیار
9,518,300 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/04/17 00:00
طلای آب‌شده نقدی
30,927,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/04/17 00:00
سکه یک گرمی
14,500,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/04/17 00:00
ربع سکه
25,300,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/04/17 00:00
نیم سکه
43,700,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/04/17 00:00
سکه امامی
79,505,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/04/17 00:00
سکه بهار آزادی
72,180,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/04/17 00:00
کد خبر : 59366
اخبار عمومی دوشنبه 16 تیر 1404 - 21:50 زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

آیا می‌توان سوسیس و کالباس را فریز کرد؟

به گزارش صنعت مالی به نقل از روابط عمومی گوشتیران، در دنیای پرمشغله امروز، ذخیره‌سازی و نگهداری طولانی‌مدت مواد غذایی به یک ضرورت تبدیل شده است.
یکی از سوالات پرتکرار در میان مصرف‌کنندگان سوسیس و کالباس این است:
«آیا می‌توان این محصولات را فریز کرد؟»
پاسخ گوشتیران به‌عنوان اولین تولید کننده محصولات فرآورده های پروتئینی در ایران و خاورمیانه این است که فریز کردن محصولات سوسیس و کالباس توصیه نمی شود.

چرا فریز کردن توصیه نمی‌شود؟

فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس، محصولاتی هستند که با دقت بالا در ترکیب، پخت، فرآوری و بسته‌بندی طراحی شده‌اند تا در شرایط نگهداری یخچالی بهترین کیفیت، طعم و بافت را ارائه دهند.
فریز کردن محصولات سوسیس و کالباس  باعث خواهد شد کیفیت محصول کاهش یابد و عطر و طعم واقعی را از بین ببرد.
دلایل اصلی این کاهش کیفیت عبارت‌اند از:

۱. تغییر در بافت و ساختار محصول

انجماد باعث تشکیل کریستال‌های یخ درون بافت گوشت می‌شود. هنگام یخ‌زدایی، این کریستال‌ها آب داخل بافت را از بین می‌برند که نتیجه آن نرم شدن بیش از حد، آب‌اندازی و از بین رفتن حالت اولیه‌ی سوسیس یا کالباس است.

۲. افت طعم و عطر

رایحه‌ها و طعم‌دهنده‌ها به ویژه ادیه درجه یک که گوشتیران در سوسیس و کالباس به‌کار می رود نسبت به دما بسیار حساس هستند.
فریز کردن می‌تواند باعث کاهش شدت طعم، از بین رفتن تعادل ادویه‌ها و در مواردی حتی ایجاد طعم ناخوشایند شود، به‌ویژه اگر بسته‌بندی به‌درستی انجام نشده باشد.

۳. احتمال یخ‌سوختگی (Freezer Burn)

در صورتی که محصول در معرض هوا و رطوبت قرار گیرد (مثلاً با بسته‌بندی ضعیف یا باز شدن چندباره فریزر)، سطح محصول ممکن است خشک و سفت شود. این مشکل در نهایت، ظاهر و طعم فرآورده را تحت تأثیر منفی قرار می‌دهد.

۴. افت ارزش تغذیه‌ای

برخی ویتامین‌ها و پروتئین‌ها ممکن است در اثر انجمادهای طولانی‌مدت دچار افت عملکرد شوند.
در حالی که این افت معمولاً محسوس نیست، اما در بلندمدت می‌تواند باعث کاهش کیفیت تغذیه‌ای واقعی محصول شود.

توصیه تخصصی گوشتیران: تازه مصرف کنید، بهتر لذت ببرید

سوسیس و کالباس گوشتیران برای نگهداری در دمای یخچال (نه فریزر) طراحی و بسته‌بندی شده‌اند.
ما توصیه می‌کنیم این محصولات را در بازه مصرف پیشنهادی درج‌شده روی بسته‌بندی و بدون انجماد مصرف کنید تا نهایت طعم، کیفیت و سلامت را تجربه کنید.
فریز کردن سوسیس و کالباس عملی ممکن است، اما از دیدگاه کیفی، راهکاری اضطراری و غیربهینه محسوب می‌شود. اگر به طعم، عطر و کیفیت غذایی اهمیت می‌دهید، بهتر است این محصولات را به‌صورت تازه و با رعایت زنجیره سرد مصرف کنید.
با گوشتیران، طعم کیفیت را تازه بچشید. گوشتیران با یک قرن خوشمزگی در خدمت مشتریان عزیز است.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *